Resposta:
Explicació:
Primer compte que:
# 1 / (sqrt (n + 1) + sqrt (n)) = (sqrt (n + 1) -sqrt (n)) / ((sqrt (n + 1) + sqrt (n)) (sqrt (n + +) 1) -sqrt (n)) #
#color (blanc) (1 / (sqrt (n + 1) + sqrt (n))) = (sqrt (n + 1) -sqrt (n)) / ((n + 1) -n) #
#color (blanc) (1 / (sqrt (n + 1) + sqrt (n))) = sqrt (n + 1) -sqrt (n) #
Tan:
# 1 / (sqrt (144) + sqrt (145)) + 1 / (sqrt (145) + sqrt (146)) + … + 1 / (sqrt (168) + sqrt (169)) #
# = (sqrt (145) -sqrt (144)) + (sqrt (146) -sqrt (145)) + … + (sqrt (169) -sqrt (168)) #
# = sqrt (169) -sqrt (144) #
#=13-12#
#=1#
Suposem que un individu té un percentatge de greix corporal del 17,1% i pesa 169 lliures. quantes lliures del seu pes es compon de greix? la vostra resposta a la desena més propera.
28,9 lliures Si la persona pesa 169 lliures i té un percentatge de greix corporal del 17,1%, llavors el pes del greix de la persona serà de: 169 lliures: 17,1% = 169 lliures 0,171. ~ 28,9 lliures (fins a la desena més propera)
Què és (sqrt (5+) sqrt (3)) / (sqrt (3+) sqrt (3+) sqrt (5)) - (sqrt (5-) sqrt (3)) / (sqrt (3+) sqrt (3-) sqrt (5))?
2/7 Prenem, A = (sqrt5 + sqrt3) / (sqrt3 + sqrt3 + sqrt5) - (sqrt5-sqrt3) / (sqrt3 + sqrt3-sqrt5) = (sqrt5 + sqrt3) / (2sqrt3 + sqrt5) - (sqrt5 -sqrt3) / (2sqrt3-sqrt5) = (sqrt5 + sqrt3) / (2sqrt3 + sqrt5) - (sqrt5-sqrt3) / (2sqrt3-sqrt5) = ((sqrt5 + sqrt3) (2sqrt3-sqrt5) - (sqrt5-sqrt3) ) (2sqrt3 + sqrt5)) / ((2sqrt3 + sqrt5) (2sqrt3-sqrt5) = ((2sqrt15-5 + 2 * 3-sqrt15) - (2sqrt15 + 5-2 * 3-sqrt15)) / ((2sqrt3) ^ 2- (sqrt5) ^ 2) = (cancel·lar (2sqrt15) -5 + 2 * 3cancel (-sqrt15) - cancel·lar (2sqrt15) -5 + 2 * 3 + cancel·lar (sqrt15)) / (12-5) = ( -10 + 12) / 7 = 2/7 Tingueu en compte que si en els denomina
Quina és la forma més simple radical per a sqrt (169)?
Sqrt (169) = color (vermell) 13 13 ^ 2 = 169 So sqrt (169) = sqrt (13 ^ 2) = 13