Resposta:
Explicació:
Que sigui l'edat de Sam
Per tant,
des de llavors
Tan
Per tant, l'edat de Sam és
Jill és el doble de vell que el seu germà i la meitat d'edat que el seu pare. En 22 anys, el seu germà serà la meitat del seu pare. Quina edat té Jill ara?
Jill té 22 anys. Que l'edat de Jill sigui j. Que els germans de Jill tinguin l'edat b. Deixi que l'edat del pare de Jill sigui f. "Jill té el doble de vell que el seu germà" j = 2b "Jill és la meitat del seu pare" j = 1/2 f "En 22 anys, el seu germà serà la meitat del seu pare" b + 22 = 1 / 2 (f + 22) Tenim tres equacions i tres incògnites, de manera que podem resoldre el sistema: [1] j = 2b [2] j = 1 / 2f [3] b + 22 = 1/2 (f + 22 ) Hi ha moltes maneres d’aconseguir el resultat. Vaig a mostrar una manera. Substituïm [1] a [2]: 2b = 1 / 2f [4]
Julianna té x anys. La seva germana té dos anys més que ella. La seva mare té tres vegades més que la seva germana. El seu oncle Rich té 5 anys més que la seva mare. Com escriviu i simplifiqueu una expressió que representa l'edat de Rich?
Edat de Julianna = x Edat de la seva germana = x + 2 Edat de la seva mare = 3 (x + 2) Edat del ric = 3 (x + 2) +5 Simplifica 3 (x + 2) + 5 = 3x + 6 + 5 3 (x +2) + 5 = 3x + 11
Lauren té un any més que dues vegades l'edat de Joshua. A partir d'ara, tres anys, Jared tindrà 27 anys menys que l'edat de Lauren. Fa 4 anys, Jared tenia un any menys de 3 vegades l'edat de Joshua. Quina edat tindrà Jared en 3 anys?
L'edat actual de Lauren, Joshua i Jared seran 27,13 i 30 anys. Després de 3 anys Jared tindrà 33 anys. Que l'edat actual de Lauren, Joshua i Jared siguin x, y, z anys Per condició donada, x = 2 y + 1; (1) Després de 3 anys z + 3 = 2 (x + 3) -27 o z + 3 = 2 (2 y + 1 + 3) -27 o z = 4 y + 8-27-3 o z = 4 y -22; (2) Fa 4 anys z - 4 = 3 (y-4) -1 o z-4 = 3 i -12 -1 o z = 3 y -13 + 4 o z = 3 y -9; (3) de equacions (2) i (3) obtenim 4 y-22 = 3 y -9 o y = 13:. x = 2 * 13 + 1 = 27 z = 4 i -22 = 4 * 13-22 = 30 Per tant, l'edat actual de Lauren, Joshua i Jared seran 27,13 i 30 anys després de 3 anys