Com puc simplificar (sin ^ 4x-2sin ^ 2x + 1) cosx?
Cos ^ 5x Aquest tipus de problema no és realment tan dolent quan es reconeix que implica una mica d’algebra! Primer, reescriuré l’expressió donada per facilitar la comprensió dels passos següents. Sabem que sin ^ 2x és només una manera més senzilla d’escriure (sin x) ^ 2. De la mateixa manera, sin ^ 4x = (sin x) ^ 4. Ara podem reescriure l’expressió original. (sin ^ 4 x - 2 sin ^ 2 x +1) cos x = [(sin x) ^ 4 - 2 (sin x) ^ 2 + 1] cos x Ara, aquí teniu la part que implica l 'àlgebra. Deixeu sin x = a. Podem escriure (sin x) ^ 4 - 2 (sin x) ^ 2 + 1 com a ^ 4 - 2 a ^ 2
Utilitzeu FOIL per simplificar l’expressió "" (2x + 3) (x-1)?
2x ^ 2 + x -3 F "" Firsts O "" Outers I "" Inners L "" Duren 1) Do 2x times x = 2x ^ 2 2) Do 2x times -1 = -2x 3) Fer 3 vegades x = 3x 4) Fer 3 vegades -1 = -3 5) Poseu tots els termes en ordre. 2x ^ 2 -2x + 3x -3 6) Afegeix o resta com a termes 2x ^ 2 + x -3
Utilitzeu la propietat distributiva per simplificar l’expressió.?
-21r ^ 2-56r Bàsicament multiplicaries -7r amb 8 i 3r: -7r (8) + -7r (3r) = -21r ^ 2-56r