Resposta:
#(-1,1),(2,2)#
Explicació:
# y = sqrt (x + 2) a (1) #
# (y + x) (y-x) = 0larrcolor (blau) "factors de diferència de quadrats" #
# rArry ^ 2-x ^ 2 = 0to (2) #
#color (blau) "substitueix" y = sqrt (x + 2) "a l'equació" (2) #
# (sqrt (x + 2)) ^ 2-x ^ 2 = 0 #
#> rArrx + 2-x ^ 2 = 0 #
# "multiplica per" -1 #
# x ^ 2-x-2 = 0larrcolor (blau) "en forma estàndard" #
# "els factors de - 2 que la suma a - 1 són +1 i - 2" #
#rArr (x + 1) (x-2) = 0
# "equiparar cada factor a zero i resoldre x"
# x + 1 = 0rArrx = -1
# x-2 = 0rArrx = 2 #
# "substituïu aquests valors per una equació" (1) #
# x = -1toy = sqrt (-1 + 2) = 1
# x = 2toy = sqrt (2 + 2) = 2
# "els punts d’intersecció són" (-1,1) "i" (2,2) #