Resposta:
El germà Lou té 18 anys i mig
Vegeu l’explicació
Explicació:
Si Zach té 15 1/2 anys, quina edat té Lou, que té tres anys més que Zach?
Aquest és un simple problema d’addició. Afegeix
O bé, imagineu-vos que sou l'edat de Zach: 15 1/2. I tens un germà gran que té 3 anys més que tu. Tenia 18 anys i mig.
Espero que això ajudi!
El fill té ara 20 anys més jove que el seu pare i fa deu anys era tres vegades més jove que el seu pare. Quina edat tenen cadascun d'ells?
Vegeu un procés de solució a continuació; Deixa x representar l’edat del pare. Sigui y representi l’edat del fill. Primera declaració y = x - 20 x - y = 20 - - - eqn1 Segona declaració (y - 10) = (x - 10) / 3 3 (i - 10) = x - 10 3y - 30 = x - 10 3y - x = -10 + 30 3y - x = 20 - - - eqn2 Resolució simultània .. x - y = 20 - - - eqn1 3y - x = 20 - - - eqn2 Addició de les dues equacions .. 2y = 40 y = 40/2 y = 20 Substituïu el valor de y a eqn1 x - y = 20 - - - eqn1 x - 20 = 20 x = 20 + 20 x = 40. l'edat del pare x = 40yrs i l'edat del fill y = 20yrs
Jill és el doble de vell que el seu germà i la meitat d'edat que el seu pare. En 22 anys, el seu germà serà la meitat del seu pare. Quina edat té Jill ara?
Jill té 22 anys. Que l'edat de Jill sigui j. Que els germans de Jill tinguin l'edat b. Deixi que l'edat del pare de Jill sigui f. "Jill té el doble de vell que el seu germà" j = 2b "Jill és la meitat del seu pare" j = 1/2 f "En 22 anys, el seu germà serà la meitat del seu pare" b + 22 = 1 / 2 (f + 22) Tenim tres equacions i tres incògnites, de manera que podem resoldre el sistema: [1] j = 2b [2] j = 1 / 2f [3] b + 22 = 1/2 (f + 22 ) Hi ha moltes maneres d’aconseguir el resultat. Vaig a mostrar una manera. Substituïm [1] a [2]: 2b = 1 / 2f [4]
Lauren té un any més que dues vegades l'edat de Joshua. A partir d'ara, tres anys, Jared tindrà 27 anys menys que l'edat de Lauren. Fa 4 anys, Jared tenia un any menys de 3 vegades l'edat de Joshua. Quina edat tindrà Jared en 3 anys?
L'edat actual de Lauren, Joshua i Jared seran 27,13 i 30 anys. Després de 3 anys Jared tindrà 33 anys. Que l'edat actual de Lauren, Joshua i Jared siguin x, y, z anys Per condició donada, x = 2 y + 1; (1) Després de 3 anys z + 3 = 2 (x + 3) -27 o z + 3 = 2 (2 y + 1 + 3) -27 o z = 4 y + 8-27-3 o z = 4 y -22; (2) Fa 4 anys z - 4 = 3 (y-4) -1 o z-4 = 3 i -12 -1 o z = 3 y -13 + 4 o z = 3 y -9; (3) de equacions (2) i (3) obtenim 4 y-22 = 3 y -9 o y = 13:. x = 2 * 13 + 1 = 27 z = 4 i -22 = 4 * 13-22 = 30 Per tant, l'edat actual de Lauren, Joshua i Jared seran 27,13 i 30 anys després de 3 anys