Resposta:
Explicació:
La idea aquí és aïllar el prt a un costat de l’equació i després resoldre per r:
Afegeix prt als dos costats:
Divideix els dos costats per pt (restricció)
Tomas va escriure l'equació y = 3x + 3/4. Quan Sandra va escriure la seva equació, van descobrir que la seva equació tenia totes les mateixes solucions que l'equació de Tomás. Quina equació podria ser de Sandra?
4y = 12x +3 12x-4y +3 = 0 Una equació es pot donar en moltes formes i encara significa el mateix. y = 3x + 3/4 "" (conegut com a forma de pendent / intercepció.) Multiplicat per 4 per eliminar la fracció que dóna: 4y = 12x +3 "" rarr 12x-4y = -3 "" (forma estàndard) 12x- 4y +3 = 0 "" (forma general) Totes es troben en la forma més senzilla, però també podríem tenir variacions infinites. 4y = 12x + 3 es podria escriure com: 8y = 24x +6 "" 12y = 36x +9, 20y = 60x +15 etc
John volia anar a Florida per Nadal. Necessita 350 dòlars per la seva estada a l'hotel i 55 dòlars per gas. Té 128 dòlars per al viatge. Com escriviu una equació que mostra la quantitat de diners que John encara necessita per fer el viatge i solucionar-lo?
Z = 277 $ Deixeu: a = $ 350 (estada a l'hotel) b = $ 55 (Gas) x = Total de despeses y = 128 dòlars (Diners que tingui) z = Diners que encara necessiteu Forma les equacions Les despeses totals són: x = a + bx = 350 + 55 x = 405 Diners necessaris z = x-yz = 405 - 128 z = $ 277
Per què l'equació 4x ^ 2-25y ^ 2-24x-50y + 11 = 0 no pren la forma d'una hipèrbola, tot i que els termes quadrats de l'equació tenen signes diferents? A més, per què es pot posar aquesta equació en forma d’hipèrbola (2 (x-3) ^ 2) / 13 - (2 (i + 1) ^ 2) / 26 = 1
A la gent, que respon a la pregunta, tingueu en compte aquest gràfic: http://www.desmos.com/calculator/jixsqaffyw. A més, aquí teniu la feina per obtenir l’equació en forma d’una hipèrbola: