Resposta:
#w = 1 #
Explicació:
# -2 (-11w + 17) + 2 = -5w + 4 -9w
Primer, distribueix #-2# a # -11w # i #17#. Ho feu multiplicant els números dels parèntesis pel número que hi ha a l'exterior. Fem equacions per fer-ho més fàcil:
# -2 * -11w # = # 22w # perquè dos negatius creen un valor positiu.
#-2 * 17 = -34# perquè un temps negatiu positiu serà igual a un negatiu.
Torneu a escriure la vostra equació perquè heu distribuït:
# 22w - 34 + 2 = -5w + 4 -9w
Ara, combinar termes com ara. Això vol dir que afegiràs números i variables similars.
Al costat esquerre:
#-34 + 2 = -32#
Al costat dret:
# -5w - 9w = -14w perquè dos negatius afegits continuen sent negatius. Penseu en una línia numèrica.
Ara, torneu a escriure la vostra equació:
# 22w - 32 = -14w + 4 #
Ara, elimineu la variable de valor més baix. Això és # -14w #. Per cancel·lar-la, afegeix # -14w # als dos costats. Ara hauria de tenir:
# 36w - 32 = 4 #
Ara, afegeix #32# a ambdós costats per cancel·lar #-32#. Ara hauria de tenir:
# 36w = 36 #
Dividiu-vos per #36# aïllar per # w:
#w = 1 #
Per verificar que això és correcte, connectaré aquest valor:
#-2(-11(1) + 17) + 2 = -5(1) + 4 -9(1)#
#22 - 34 + 2 = -5 + 4 - 9#
#-10 = -14 + 4#
#-10 = -10#