Resposta:
Explicació:
Per començar, tingueu en compte que es pot simplificar la vostra equació original
#s = (px) / color (vermell) (cancel·leu (color (negre) (d)) * color (vermell) (cancel·leu (color (negre) (d))) / 2 - (px) / d * x #
#s = (px) / 2 - (px ^ 2) / d #
amb
Les fraccions presents al costat dret de l’equació tenen
#s = (px) / 2 * d / d - (px ^ 2) / d * 2/2
#s = (pxd - 2px ^ 2) / (2d) #
Multiplica els dos costats de
# 2sd = pdx - 2px ^ 2 #
Reorganitzeu l'equació en forma quadràtica
# 2px ^ 2 - pdx + 2sd = 0 #
En aquest punt, podeu utilitzar el fórmula quadràtica fer
#color (blau) (ax ^ 2 + bx + c = 0)
la fórmula quadràtica té aquest aspecte
#color (blau) (x_ (1,2) = (-b + - sqrt (b ^ 2 - 4ac)) / (2a) #
En el teu cas, ho tens
#a = 2p # #b = -pd # #c = 2sd #
Això significa que
#x = (- (pd) + - sqrt ((-pd) ^ 2 - 4 * 2p * 2sd)) / (2 * 2p) #
#x = (pd + - sqrt ((-pd) ^ 2 - 16psd)) / (4p) #
amb
Feu x el subjecte de y = (x - 4) ^ {2} + 6?
X = + -sqrt (i-6) +4> y = (x-4) ^ 2 +6 (x-4) ^ 2 = y-6 Tome l'arrel quadrada dels dos costats: sqrt ((x-4) ^ 2) = sqrt (i-6) x-4 = + - sqrt (y-6) Afegiu 4 a banda i banda de l'equació x = + -sqrt (y-6) +4
Escriviu la fórmula estructural (condensada) per a tots els haloalcans primaris, secundaris i terciaris amb la fórmula de C4H9Br i tots els àcids i esters carboxílics amb fórmula molecular C4H8O2 i també tots els alcohols secundaris amb fórmula molecular C5H120
Vegeu les fórmules estructurals condensades següents. > Hi ha quatre haloalcans isomèrics amb la fórmula molecular "C" _4 "H" _9 "Br". Els bromurs primaris són 1-bromobutà, "CH" _3 "CH" _2 "CH" _2 "CH" _2 "Br" i 1-bromo-2-metilpropà, ("CH" _3) _2 "CHCH" _2 "Br ". El bromur secundari és el 2-bromobutà, "CH" _3 "CH" _2 "CHBrCH" _3. El bromur terciari és 2-bromo-2-metilpropà ("CH" _3) _3 "CBr". Els dos àcid
S = (a (r ^ n -1)) / (r-1) Fent "r" la fórmula del subjecte ...?
Això generalment no és possible ... Donat: s = (a (r ^ n-1)) / (r-1) Idealment volem derivar una fórmula com: r = "alguna expressió en" s, n, a Això no serà possible per a tots els valors de n. Per exemple, quan n = 1 tenim: s = (a (color ^ r (blau) (1) -1)) / (r-1) = a A continuació, r pot prendre qualsevol valor a més de 1. A més, tingueu en compte que si a = 0 llavors s = 0 i una altra vegada r pot prendre qualsevol valor a part de 1. Vegem fins on podem arribar en general: multipliquem primer els dos costats de l’equació donada per (r-1) per obtenir: s (r) -1)