Resposta:
#x = 4 o x = 2 #
Explicació:
Assumint que el vostre EQN és # x ^ 2 - 6x +8 = 0 #
Per resoldre l'EQN, s'aplica la factorització.
# x ^ 2 - 6x +8 = 0 #
# (x - 4) (x - 2) # #=0#
# (x-4) = 0 # o bé # (x-2) = 0 #
# x = 4 o x = 2 #
Resposta:
# x = 2 o x = 4 #
Explicació:
# x ^ 2-6x + 8 = 0 => # suposant que necessiteu la solució, factor com:
# (x-2) (x-4) = 0 => # La propietat del producte zero: si # ab = 0 #:
tampoc # a = 0 # o bé # b = 0 # o ambdós, així que en aquest cas:
# x-2 = 0 => # # x = 2 #
o:
# x-4 = 0 => # # x = 4 #