Resposta:
Explicació:
La fórmula quadràtica és
A l’equació
Per tant,
=
Com es resol utilitzant la fórmula quadràtica 3x ^ 2 + 4x = 6?
X = (- 4 + -2sqrt22) / 6 La fórmula quadràtica diu que si tenim una equació quadràtica en la forma: ax ^ 2 + bx + c = 0 les solucions seran: x = (- b + -sqrt (b ^) 2-4ac)) / (2a) En el nostre cas, hem de restar 6 de tots dos costats per aconseguir-ho igual a 0: 3x ^ 2 + 4x-6 = 0 Ara podem utilitzar la fórmula quadràtica: x = (- 4 + -sqrt ((- 4) ^ 2-4 * 3 * -6)) / (2 * 3) x = (- 4 + -sqrt (16 - (- 72))) / 6 x = (- 4+ -sqrt (88)) / 6 = (- 4 + -sqrt (22 * 4)) / 6 = (- 4 + -2sqrt22) / 6
Com es resol utilitzant la fórmula quadràtica per x ^ 2 + x + 5 = 0?
La resposta és (-1 + -isqrt (19)) / 2. La fórmula quadràtica és x = (- b + -sqrt (b ^ 2-4ac)) / (2a per a l'equació ax ^ 2 + bx + c. En aquest cas, a = 1, b = 1 i c = 5. Per tant, podeu substituir en aquests valors per obtenir: (-1 + -sqrt (1 ^ 2-4 (1) (5))) ((2 (1). Simplifica per obtenir (-1 + -sqrt (-19) ) / 2. Com que sqrt (-19) no és un nombre real, hem d’adherir-nos a solucions imaginàries. (Si aquest problema demana solucions de nombres reals, no n'hi ha cap.) El nombre imaginari i igual a sqrt (-1), per tant, podem substituir-lo per: (-1 + -sqrt (-1 * 19)) / 2 rarr (-1 + -
Quina declaració descriu millor l’equació (x + 5) 2 + 4 (x + 5) + 12 = 0? L’equació és de forma quadràtica, ja que es pot reescriure com una equació quadràtica amb u u (x + 5). L’equació és de forma quadràtica perquè quan s’expandeix,
Com s’explica a continuació, la substitució de l’U la qualificarà de quadràtica en u. Per a quadràtics en x, la seva expansió tindrà la major potència de x com 2, la qualificarà millor com quadràtica en x.