Resposta:
Explicació:
De (1),
Sub (3) a (2)
Sub (4) a (3)
Les tarifes d’entrada a un parc temàtic són de $ 10.00 per a adults i de $ 6.00 per a nens. En un dia lent, hi ha 20 persones que paguen ingressos per un total de $ 164,00 per resoldre les equacions simultànies per treballar segons el nombre d’adults i el nombre de nens?
Vegeu un procés de solució a continuació: en primer lloc, truquem el nombre d’adults que van assistir: a I el nombre de nens que van assistir: c Sabem que hi havia 20 persones que van assistir, de manera que podem escriure la nostra primera equació com a Sabem que han pagat $ 164,00 per poder escriure la nostra segona equació com: $ 10.00a + $ 6.00c = $ 164.00 Pas 1: Resol la primera equació per a: a + c - color (vermell) (c) = 20 - color (vermell) ( c) a + 0 = 20 - ca = 20 - c Pas 2: Substituïu (20 - c) per a a la segona equació i solucioneu c: $ 10.00a + $ 6.00c = $ 164.00 es conve
Resoldre les equacions simultànies 2x + y = 8 ....................................... (1 ) 4x ^ 2 + 3y ^ 2 = 52 ....................... (2)?
X = 3,5 i y = 1 OR x = 2,5 i y = 3 2x + y = 8 .............................. ......... (1) 4x ^ 2 + 3y ^ 2 = 52 ....................... (2) (1) => y = 8-2x (2) => 4x ^ 2 + 3 (8-2x) ^ 2 = 52 => 4x ^ 2 +3 (64 - 32x + 4x ^ 2) = 52 => 4x ^ 2 + 192 - 96x + 12x ^ 2 = 52 => 16x ^ 2 -96x + 140 = 0 => 4 (4x ^ 2 - 24x +35) = 0 => 4x ^ 2 -24x +35 = 0 Resolent aquesta equació quadràtica, obtenim: => (x-3.5) (x-2.5) = 0 => x = 3,5 o x = 2,5 Substituïu aquest valor de x en l'equació (1): Cas 1: Prenent x = 3,5 => 2x + y = 8 => 2 (3.5) + y = 8 => y = 8-7 = 1 O cas 2: Prenent x =
Resoldre les equacions simultànies y = x + 2 i (y + x) (y-x) = 0?
(-1,1), (2,2)> y = sqrt (x + 2) a (1) (y + x) (yx) = 0larrcolor (blau) "factors de diferència de quadrats" rArry ^ 2-x ^ 2 = 0to (2) color (blau) "substitueix" y = sqrt (x + 2) "en equació" (2) (sqrt (x + 2)) ^ 2-x ^ 2 = 0> rArrx + 2- x ^ 2 = 0 "multiplica per" -1 x ^ 2-x-2 = 0larrcolor (blau) "en forma estàndard" "els factors de -2 que la suma a - 1 són +1 i - 2" rArr (x +1) (x-2) = 0 "iguala cada factor a zero i soluciona x" x + 1 = 0rArx = -1 x-2 = 0rArrx = 2 "substitueix aquests valors en equació" (1) x = -1to