Com es resol 16 + t = 2t - 3?

Com es resol 16 + t = 2t - 3?
Anonim

Resposta:

t = 19

Explicació:

#abs (16 + t) = 2t-3 #

#abs (x) #és la distància de l’origen

# (16 + t) = 2t-3 o - (16t + t) = 2t-3

Prengui # (16 + t) = 2t-3 #

# 16 + 3 = 2t-t #

# 19 = t #

# t = 19 #

Prengui # (16 + t) = - (2t-3) #

# 16 + t = -2t + 3 #

# 16-3 = -2t-t #

# 13 = -3t #

# t = -13 / 3 #

# plug t = 19 # en l’equació original

#abs (16 + 19) = 2 (19) -3 #

#abs (35) = 35 #

#35=35#

Així t = 19 satisfà l’equació original.

Poseu t = -13 / 3 a l’equació original

#abs (16- (13/3)) = 2 (-13/3) -3 #

#abs ((48-13) / 3) = - (26/3) -3 #

#abs (35/3) = (- 26-9) / 3 #

#35/3=-35/3#El costat esquerre i dret no és el mateix

de manera que t = -13 / 3 no hauria de satisfer l'equació original

per tant, és una solució estranya.

t = 19