Resol per a y en una de les equacions. No importa quina equació trieu, però és del vostre interès triar l’equació d’aspecte més senzill.
Vaig a triar la primera equació, ja que els números són més petits (el més petit és més simple). Ho aconseguirem
Amb aquesta equació per a y, ara la substituïm per l'altra equació i solucioneu x.
El que es redueix a
Com es resol 5m - 4n = 11 i 3m = n + 15 utilitzant la substitució?
M = 7 n = 6 5m - 4n = 11 N EQN 1 3m = n + 15 EQN 2 3m - 15 = n EQN 3 Substituïu EQN 3 a EQN 1 m 5m - 4 * (3m-15) = 11 m 5 m - 12m + 60 = 11 -7m = -49 m = 7 Quan m = 7, 3 (7) = n + 15 n = 6 Comproveu si les respostes es calculen correctament. 5 (7) - 4 (6) = 11 3 (7) = 6 + 15
Com és diferent la substitució trigonomètrica de la substitució u?
En general, la substitució de trigensi s'utilitza per a les integrals de la forma x ^ 2 + -a ^ 2 o sqrt (x ^ 2 + -a ^ 2), mentre que la substitució u s'utilitza quan la funció i la seva derivada apareixen a la integral. Trobo els dos tipus de substitucions molt fascinants a causa del raonament que hi ha darrere. Considereu, primer, la substitució de trigs. Això deriva del teorema de Pitàgores i de les identitats pitagòriques, probablement els dos conceptes més importants en trigonometria. Utilitzem això quan tenim alguna cosa com: x ^ 2 + a ^ 2-> on a és constant
Com es resol 2x + y = 0 i x-y = 1 utilitzant la substitució?
X = 1/3 i y = -2/3 Escriviu una de les equacions amb una sola variable com a subjecte. Això podria ser: y = -2x "o" x = 1 + y "o" y = x-1. Utilitzo el fet que ambdues equacions es poden escriure amb y com a subjecte. Com y = y se segueix que x - 1 = -2x "" 3x = 1 x = 1/3 Ara que coneixem el valor de x, substituïm en una de les equacions per trobar el valor de yy = -2 xx 1 / 3 = -2/3