Resposta:
Explicació:
Per simplificar aquesta fracció és més fàcil descompondre la fracció donada com a multiplicació de fraccions amb un mateix desconegut
Simplificarem l’ús de la propietat següent:
=
Com simplifiqueu 3x + frac {1} {2} = 2x - frac {1} {2}?
Vegeu el següent :) Primer, podem menys 1/2 a banda i banda. 3x + 1/2 = 2x-1/2 3x + 1/2 color (vermell) (- 1/2) = 2x-1 / 2color (vermell) (- 1/2) => [menys 1/2 a les dues sides] 3x + cancel (1/2) -cancel (1/2) = 2x-1 Llavors, podem menys 2x a banda i banda. 3xcolor (vermell) (- 2x) = 2x-1color (vermell) (- 2x) => [menys 2x als dos costats] x = cancel·lar (2x) -cancelar (2x) -1 x = -1 Aquí teniu la resposta per a la pregunta. Espero que això us pugui ajudar:
Com simplifiqueu [frac {2} {9} cdot frac {3} {10} - (- frac {2} {9} div frac {1} {3})] - 2} {5}?
1/3 [2/9*3/10-(-2/9-:1/3)]-2/5 =[6/90-(-2/9*3/1)]-2/5 =[6/90+(2/9*3/1)]-2/5 =[6/90+6/9]-2/5 =[6/90+60/90]-2/5 =[66/90]-2/5 =66/90-36/90 =30/90 =1/3
Simplifiqueu (-i sqrt 3) ^ 2. com simplifiqueu això?
-3 Podem escriure la funció original en la seva forma expandida com es mostra (-isqrt (3)) (- isqrt (3)) Tractem i com una variable, i com que una negativa és igual a una negativa, i una arrel quadrada vegades l’arrel quadrada del mateix nombre és simplement aquella xifra, obtenim l’equació següent i ^ 2 * 3. * 3 Ara és qüestió d'aritmètica -3 I la vostra resposta és :)