Resposta:
Utilitzeu una combinació lineal per eliminar un terme de l’equació.
Explicació:
L'objectiu és eliminar completament una variable dels dos conjunts d'equacions. La millor manera de fer-ho és combinar ambdues equacions i manipular-les per eliminar-les.
Multiplica aquesta equació per
Endoll
Com soluciono això?
Com X és equidistant (5m) a partir de tres vèrtexs del triangle ABC, X és el circumcentre de DeltaABC. Així, angle BXC = 2 * angleBAC Ara BC ^ 2 = XB ^ 2 + XC ^ 2-2XB * XC * cosangleBXC => BC ^ 2 = 5 ^ 2 + 5 ^ 2-2 * 5 ^ 2 * cos / _BXC => BC ^ 2 = 2 * 5 ^ 2 (1-cos (2 * / _ BAC) => BC ^ 2 = 2 * 5 ^ 2 * 2sin ^ 2 / _BAC => BC = 10sin / _BAC = 10in80 ^ @ = 9,84m de manera similar AB=10sin /_ACB=10sin40^@=6.42m I AC=10sin/_ABC=10*sin60^@=8.66m
L'aigua omple la tina en 12 minuts i buida la tina en 20 minuts quan la tapa està oberta. Quant trigarà a omplir una tina buida si la tapa està oberta? Resposta: 30min. Com ho soluciono?
Suposem que tot el volum de la tina és X, de manera que, durant el farciment de la tina, el volum ple de 12 min és X, de manera que en t min volum omplert (Xt) / 12. t min volum buidat és (Xt) / 20 Ara, si tenim en compte que en t min la banyera ha de ser omplert, això vol dir que voulme emplenat per aixeta ha de ser una quantitat X major que el volum buidat per plom, de manera que la banyera s’omplirà a causa de la major velocitat d’ompliment i l’excés d’aigua serà buidat per la tapa. així, (Xt) / 12 - (Xt) / 20 = X o, t / 12 -t / 20 = 1, t, (20-12) / (20 * 12) = 1, t = (20 * 12) )
Integració fent servir substitució intsqrt (1 + x ^ 2) / x dx? Com soluciono aquesta pregunta, si us plau, ajuda'm?
Sqrt (1 + x ^ 2) -1 / 2ln (abs (sqrt (1 + x ^ 2) +1)) + 1 / 2ln (abs (sqrt (1 + x ^ 2) -1)) + C utilitzeu u ^ 2 = 1 + x ^ 2, x = sqrt (u ^ 2-1) 2u (du) / (dx) = 2x, dx = (udu) / x intsqrt (1 + x ^ 2) / xdx = int ( usqrt (1 + x ^ 2)) / x ^ 2du intu ^ 2 / (u ^ 2-1) du = int1 + 1 / (u ^ 2-1) du 1 / (u ^ 2-1) = 1 / ((u + 1) (u-1)) = A / (u + 1) + B / (u-1) 1 = A (u-1) + B (u + 1) u = 1 1 = 2B, B = 1/2 u = -1 1 = -2A, A = -1 / 2 int1-1 / (2 (u + 1)) + 1 / (2 (u-1)) du = u-1 / 2ln (abs (u + 1)) + 1 / 2ln (abs (u-1)) + C posant u = sqrt (1 + x ^ 2) de nou en dóna: sqrt (1 + x ^ 2) -1 / 2ln ( abs (sqrt (1 + x ^ 2) +1)) + 1 /