Resposta:
És bastant senzill: en realitat:
Explicació:
El que podem fer, és que podem crear una variable per al
Diguem
Resposta:
4
Explicació:
Com simplifiqueu (sqrt5) / (sqrt5-sqrt3)?
(5 + sqrt (15)) / 2 => sqrt (5) / (sqrt (5) - sqrt (3)) Multiplicar i dividir per (sqrt (5) + sqrt (3)) => sqrt (5) / (sqrt (5) - sqrt (3)) × (sqrt (5) + sqrt (3)) / (sqrt (5) + sqrt (3)) => (sqrt (5) (sqrt (5) + sqrt (( 3))) / ((sqrt (5) - sqrt (3)) (sqrt (5) + sqrt (3)) => (sqrt (5) (sqrt (5) + sqrt (3))) ((( sqrt (5)) ^ 2 - (sqrt (3)) ^ 2) color (blanc) (..) [ (a - b) (a + b) = a ^ 2 - b ^ 2] => (5) sqrt (5) + sqrt (5) sqrt (3)) / (5 - 3) => (5 + sqrt (15)) / 2
Simplifiqueu (-i sqrt 3) ^ 2. com simplifiqueu això?
-3 Podem escriure la funció original en la seva forma expandida com es mostra (-isqrt (3)) (- isqrt (3)) Tractem i com una variable, i com que una negativa és igual a una negativa, i una arrel quadrada vegades l’arrel quadrada del mateix nombre és simplement aquella xifra, obtenim l’equació següent i ^ 2 * 3. * 3 Ara és qüestió d'aritmètica -3 I la vostra resposta és :)
Com simplifiqueu (sqrt5 + 3) / (4-sqrt5)?
17/11 + [7sqrt5] / 11 [sqrt5 + 3] / [4 - sqrt5] = [sqrt5 + 3] / [4 - sqrt5] * [4 + sqrt5] / [4 + sqrt5] = [4sqrt5 + 12 + 5 + 3sqrt5] / [16 - 5] = [17 + 7sqrt5] / 11 = 17/11 + [7sqrt5] / 11